Soudruh Biden ve své nekonečné moudrosti a vznešenosti ….

Po přečtení pravidelného zpravodajství PH jsem si uvědomil, že ten chlap (P.Hampl) má recht. Redaktoři Seznamu, ČT09 a bakalomédií by měli vyrazit do Severní Koreje na krátkou stáž … pouze na takové jemné dopilování, jak správně psát a uvádět články.

Přeci jenom, uvést článek, kterým soudruh Biden sděluje světu, že nadřazenost bílých musí skončit by si zasloužil – pro velikost své myšlenky – trošku jiný název. PH navrhuje něco ve stylu:

Soudruh Biden ve své nekonečné moudrosti a vznešenosti nám všem dal novou naději a projasnil naše životy tou nejhlubší pravdou: Nadřazenost bílých musí skončit!

.. a teď srovnejte uvedení té velkolepé myšlenky nějakým průměrným husím brkem ze Seznamu :

Biden ťal do živého: Nadřazenost bílých musí skončit.

Nic moc, co? … kam jsme to dospěli, když ideologický odpůrce, ba přímo třídní nepřítel, je schopen lepšího výkonu, než uvědomělý a správně ideologicky ukotvený redaktor seznamzprávy.cz. Ten ideologicky kvalitativní rozdíl musí pozorovat i absolvent inkluzivního vzdělání.

No, co se dá dělat. Snad příště to bude lepší. Ono by se vůbec slušelo myšlenky soudruha Bidena uvádět trošku vznešeněji … třeba: Sluníčko naše hřejivé a neustále jasnozřivě svítící …. ukazujíc nám ze zámoří správný směr … možná by nebyla od věci i krátká zpráva, že v Bílém domě se celou noc v Oválné pracovně svítí … to aby si ti nevzdělaní tupci dole uvědomili, že všemi milovaný soudruh Biden pracuje pro blaho světa durch celou noc …

Je tady ale takový malý droboulinký problémek – stále ještě ale mohou publikovat weby, kde o čistotě ideologického smýšlení by se dalo s úspěchem pochybovat … zkrátka weby nesprávně ideologicky ukotvené, přinášející nežádoucí fakta. S tím by náš milovaný otec dohlížející na čistotu demokracie měl zajisté něco udělat.

Si považte … takový Breitbart … rozeštvává občany a prohlubuje příkopy publikováním zpráv, ze kterých vyplývá, že s. Biden není pro BLM a ANTIFA dost radikální. Tyto a obdobné zprávy jistě naplňují skutkovou podstatu nepřátelské činnosti tzv. “vnitřních teroristů”… Poukázat na fakt, že ta skupina, pomocí které převálcoval s. Biden nesprávně smýšlejícího D. Trumpa, mává transparenty s hesly, že nechtějí Bidena …. je očividné, že tamní Úřad pro tiskový dozor zaspal nebo je obsazen třídními nepřáteli.

Něco mi říká, že tamní soudruzi mají před sebou hodně a hodně ideologické práce.

Licence: k volnému převzetí za účelem zveřejnění